Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

4 motive pentru care femeile aleg un portofel dama din piele

Cand vine vorba de portofele dama, poate parea un aspect banal alegerea acestora in functie de anumite criterii, insa nu este deloc asa. Orice femeie responsabila stie ca un portofel dama nu se cumpara numai pentru aspect sau model, ci si pentru ceea ce el poate oferi. Iar din categoria portofelelor, cele din piele naturala sunt preferate de cele mai multe dintre femei. De aceea, noi am facut o lista cu cele 4 motive pentru care femeile opteaza pentru un portofel dama piele.

 

Portofelul de dama din piele este rezistent

Un portofel confectionat din piele naturala va fi intotdeauna mai rezistent comparativ cu alte portofele din materiale diferite. Pielea este un material de calitate si rezistent uzurii, ceea ce il face sa merite o investitie pe masura. Mai mult decat atat, un portofel din piele naturala este foarte usor de curatat si intretinut si poate face fata cu brio tuturor anotimpurilor.

 

Portofelul de dama din piele este elegant

Comparativ cu portofelele confectionate din alte materiale, portofelul din piele este un accesoriu mai stilat si mai elegant. Orice femeie care scoate din poseta un portofel din piele va fi perceputa ca fiind o persoana prospera si cu bun gust. In functie de detalii si finisaje, un portofel de dama din piele poate fi accesorizat unei tinute pe post de poseta sau geanta clutch.

Portofelul de dama din piele este flexibil si incapator

Datorita materialului din care este confectionat, un portofel de dama din piele va fi mult mai flexibil decat alte portofele din alte materiale, ceea ce il face in timp mai incapator. Femeile care detin mai multe carduri, de exemplu, si au nevoie de suficient spatiu pentru obiectele personale si documente, se pot baza pe un portofel din piele. Acesta nu este deloc rigid si isi pastreaza forma o perioada indelungata de timp.

 

Portofelul de dama din piele este placut din punct de vedere olfactiv

De regula, materialele de ordin sintetic au acel miros specific nu foarte placut pentru unele persoane, in special atunci cand produsele sunt noi. Pe de alta parte, pielea naturala este placuta din punct de vedere olfactiv. Si pentru ca portofelul este un accesoriu folosit zilnic, este important ca acesta sa aiba un miros placut. Acesta fiind inca un motiv pentru care portofelul din piele naturala este superior unui portofel din alt material.

 

Asadar, astfel de detalii in alegerea unui portofel fac diferenta intre un portofel de calitate superioare si unul de calitate inferioara. Chiar daca o femeie va tine cont de buget, de gusturi, de forma sau culoare, materialul din care este confectionat portofelul poate fi aspectul principal pentru care ea a optat pentru un anumit portofel.

 

Pe Adona.ro, unul dintre cele mai de incredere magazine online de accesorii din Romania, pot fi comandate acum oriunde in tara zeci de modele de portofele din piele naturala la preturi speciale.