Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

3 motive pentru care o camasa este tinuta ideala

3 motive pentru care o camasa este tinuta ideala

Sunt anumite elemente vestimentare ce practic definesc stilul purtatoarei si mereu vor fi usor de integrat in orice tinuta. Adesea auzi despre o rochie neagra sau piese vestimentare albe ca sunt indispensabile, insa nici camasa nu este de neglijat.

Istoria camasilor feminine ne arata ca inca din secolul 19 acestea au fost adorate. Se obisnuia a fi combinate cu fuste si menite sa scoata in evidenta talia. Insa in acele vremuri inchiderea era in nasturi plasati la spate. Au inceput sa devina tot mai populare intrucat reprezentantele feminine isi castigau libertatea de a munci si deci adoptau camasile ca pe tinute optime pentru ziua de munca.

Coco Chanel se crede ca a propulsat aceste obiecte vestimentare pana la stagiul de popularitate actuala. In timp, ceea ce se definea adesea prin volane a cunoscut schimbari. S-a renuntat la corsete, talia nu a mai fost atat de fixa pe linia clasica, de unde si miile de variatii in design. La ora actuala exista atat de multe modele de camasi, incat nici nu te poti decide ce sa porti. Pana la a descoperi si alte stiluri interesante, iti vei cauta inspiratie pentru motivele care sa te faca sa porti o camasa.

  1. Sunt ideale pentru tinuta office

Adesea o camasa se coreleaza cu tinuta office. O poti purta cu fusta, pantalon, in diverse combinatii. Poate ca din acest punct de vedere sunt chiar o baza. Insa trebuie sa stii ca sunt lafel de potrivite si cand doresti sa iti creezi o tinuta casual, smart casual de asemenea.

  1. Sunt comode

Contrar unui prim gand ca o camasa te poate face sa pari serioasa si deci si postura ta va fi una mai rigida, de fapt o camasa este chiar comoda de purtat. Nu te va conditiona sa o combini numai cu fusta sau numai cu pantofi cu toc inalt, ai parte de versatilitate si prin urmare iti poti contura stilul comod dupa bunul plac.

De asemenea, camasile sunt potrivite in orice context, indiferent de momentul zilei si indiferent de sezon. Daca va fi vreme mai severa, o combini cu un sacou sau alegi maneca lunga; pentru zilele toride poti opta pentru camasa din materiale fluide, matase sau in. Altfel spus, nu te va dezamagi nicicand, ci iti va oferi mereu o alternativa.

  1. Sunt atemporale

Cand te gandesti la o camasa aceasta nu are cum sa se piarda in negura timpului. Poate ca trendurile vor dicta tot felul de stiluri – rochia tip camasa, camasa larga si lunga pentru plaja etc., insa nu vor iesi nicicand din randul articolelor vestimentare populare si de dorit.

La ora actuala popularitatea acestor piese se dovedeste si prin bogata oferta. Se vor gasi pana si camasi dama en-gros usor si rapid de comandat online, asa cum dispune Kokoa Couture. Asta nu poate decat sa insemne o preocupare constanta de a avea stoc suficient de camasi variate ca tipar si stil, pentru ca publicul feminin este constant interesat de asa ceva.