Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

100% sanatate cu terapie cu Aurora Boreala

Oamenii de stiinta au demonstrat relativ recent ca Norvegia este tara cu aerul cel mai curat din lume datorita pozitionarii sale, iar fluxurile de energie din timpul Aurorei Boreale echivaleaza cu ozonoterapia, tratament care vindeca diferite boli si anuleaza durerea.
Apropierea de Cercul Polar ca si curentii fiordurilor asigura sanatatea turistilor, anumite zone ale acestei tari au acelasi efect pe care il au salinele.
Asadar un circuit Norvegia este un periplu in cautarea frumosului, dar si un prilej de restaurare a sanatatii.
Prin aerul curat, usor salin din diferite regiuni ale tarii se vindeca sau amelioreaza, dupa caz afectiunile respiratorii.


Frumusetea salbatica a tarii si spectacolul unic al Aurorei Boreale vindeca de forme depresive usoare si de fobii. Persoanele creative vor gasi multe surse de inspiratie in acest circuit care dureaza 13 zile si costa 1690 de euro. Trebuie sa va atrag atentia ca au ramas numai 9 locuri fiindca multi turisti romani se afla la al doilea, al treilea circuit vazand cat de bine se simt la intoarcerea din excursie.
Excursia este programata special in perioada 14-27 septembrie, 2018 pentru ca excursionistii sa prinda din prima zi acest fenomen spectaculos, fiindca in prima zi energiile pozitive sunt mai puternice.
Luminile acelea care vibreaza si par ca danseaza feeric din cer catre pamant au efect miraculos si asupra vederii. Multi spun ca dupa 2-3 circuite in Norvegia in perioada Aurorei Boreale au renuntat la ochelari s-au li s-au micsorat numarul dioptriilor. Norvegienii sunt bogati si intreprinzatori si multi dintre cei care locuiesc langa mare au parcari particulare pentru yahturile de lux.
Orasul Bodo este rapitor cu locuintele lui de vis si curatenia exemplara.
Orasele nordicilor stralucesc de curatenie, multi spunand ca strazile se spala dimineata in totalitate si exista obiceiul ca si locuintele sa fie curatate des ca totul sa straluceasca. Asa se explica puritatea aerului ca si prin modul in care curentii marini si muntii il improspateaza.
Circuitul propune o cura completa de Aurora Boreala si vizitarea altor obiective in timpul zilei, cum ar fi: Muzeul Aviatiei din Bodo si alte muzee din oras.
Uneori rutele palpitante conduc turistul de pe insule de vis pe varfurile inalte ale muntilor, iar miscarea in diferite forme de relief, cu aer diferit si incarcatura energetica diferita au efect miraculos asupra sanatatii organismului.
Plaja Kvalvika este o regiue romantica si se spune ca multi dintre oamenii singuri care au poposit in aceste locuri si-au gasit perechea.
De pe podurile suspendate se poate admira Oceanul atlantic, dar se pot admira si balenele si focile.
Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor si Fiordul Geiranger ne conduc catre rocile negre, vulcanice peste care cascadele croseteaza valuri albe, dantelate.
Croazierele sunt alte prilejuri de infinita bucurie si surse de incredere in fortele proprii deoarece calatoriile pe mare sau ocean sunt solicitante si trebuie sa dovedesti multa tarie de caracter sa le faci fata.
Dincolo de faptul ca sunt organizate atatea activitati frumoase si incitante in acelasi timp, sa nu uitam ca Norvegia este tara care ne vindeca pe deplin: trupul, sufletul si ochiul!